Meesters in sfeer

Elk SFAR ontwerp bevindt zich op het snijpunt van functionaliteit, esthetiek en sfeer. Een SFAR project herken je van mijlenver. Bart, Liesbet en hun team maken hun projecten tijdloos, sfeervol én warm. Natuurlijke materialen zorgen voor extra veel charme. Wij focussen op de wensen van onze opdrachtgevers. Wie zijn ze? Hoe leven, wonen of werken ze? Deze persoonlijke aanpak vormt telkens de basis voor een uniek ontwerp. SFAR richt zich vooral op totaalconcepten, zowel voor woonprojecten als publieke projecten. In elk project sluiten exterieur, interieur en indien gewenst ook outdoor naadloos op elkaar aan.

Persoonlijk ontwerp

Waarvoor kan je bij ons terecht? Ons team van architecten en interieurarchitecten is dagelijks druk in de weer om jouw droomconcept te realiseren!

Totaalconcept Startende vanaf een bouwgrond ontwerpen wij voor u een totaalconcept. Een hedendaagse sfeervolle architectuur, een interieur met aandacht voor kwaliteit en detail, tot het concept voor uw tuin of poolhouse. U kan bij ons terecht van A tot Z, wij begeleiden uw volledige project!

Totaalrenovatie Een grondige renovatie? Het transformeren van een oud gebouw naar een totaal nieuwe beleving? Ons team bouwde erg veel expertise op in het creëren van een totale make-over van woningen of handelspanden. Een oud gebouw met de juiste ingrepen een nieuw leven geven spreekt ons aan, en zijn we erg gedreven in! Een oude hoeve, een industriepand, een landhuis, een jaren 70 villa, een oude woning, een kapel of een kasteelrenovatie? Toon ons uw oude pand, wij maken er iets totaal nieuw van!

Vakantiewoning Een tweede verblijf in de Ardennen, aan de kust of in het buitenland? Deze plek verdient een sfeervol concept! Wij ontwerpen voor u een totale sfeer die van uw second home een prachtige plek maak!

Interieurinrichting Is uw interieur toe aan een totale make-over? Heeft u een interieurconcept nodig voor uw nieuwbouwwoning? Heeft u een nieuwbouwappartement gekocht en wenst u een persoonlijk interieurconcept? Wij bieden diverse formules aan om uw interieurproject tot leven te brengen. Een totale coördinatie, een 3D concept om zelf mee aan de slag te gaan, een beperkte begeleiding of een moodboard om u op weg te helpen. Contacteer ons voor de mogelijkheden!

Kantoordesign Een sfeervolle werkomgeving is erg belangrijk. Een aangename werkplek met een huiselijk karakter of net een heel creatieve look en feel? Wij creëren voor u datgene dat past bij uw bedrijf en de uitstraling die u wilt hebben! Ook voor het ontwerpen van een dokterspraktijk, tandartspraktijk, advocatenkantoor, dienstencentrum, praktijkruimte of een showroom kan u bij ons terecht!

Retail & horecadesign Een winkelpand, horecazaak, apotheekinrichting, hotel of b&b. Onze sfeervolle ontwerpstijl zorgt ervoor dat ook uw bedrijf de juiste look en feel heeft passende bij de diensten of producten die u verkoopt.

Weet u zelf niet zo goed wat er momenteel schort aan de inrichting van uw bedrijf, en welke ingrepen noodzakelijk zijn om uw interieur naar een hoger niveau te tillen, kan u door ons ook een analyse laten uitvoeren om uw project in kaart te brengen.